Mijn aanwezigheid binnen social media

twitter.com/allardbijlsma

Ik ben al vanaf 1993 altijd actief geweest op social media. Ik schrijf al een weblog vol sinds 1995. Nadeel is dat mensen dan veel van je weten. Voordeel daarvan is dat iedereen je goed kan vinden en dat je contact houdt met iedereen van de basisschool, middelbare school, opleiding daarna, werk en familie. 

 

Voor de links naar sommige van mijn social media, zie hiernaast.

 

Ik heb een eigen Twitter-account voor privé en meerdere voor zakelijkgebruik, voor het allerlaatste verkorte inside nieuws. Wordt 'follower' en blijf steeds als eerste op de hoogte van mijn laatste nieuws.

Adres binnen Twitter: www.twitter.com/allardbijlsma 

facebook.com/allardbijlsma

Facebook gebruik ik steeds vaker. In het verleden kwam ik enkel mijn oud-leerlingen hier tegen en dat is leuk: horen en zien hoe het hen is vergaan. Ik heb tenslotte 22 jaar lesgegeven. 'Vrienden' maak ik steeds meer en dat gaat steeds vaker om mensen die je al lang niet hebt gezien. Door in Facebook aanwezig te zijn, word je vanzelf benaderd door mensen die je van vroeger kennen. 

 

Link: http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=100000519273251

 

linkedin.com/in/allardbijlsma

In LinkedIN is mijn professionele informatie te vinden en mijn meer dan 2100 (2019) connecties met andere personen, waar ik zakelijk een band mee heb. Ik publiceer er elke week een artikel over de activiteiten vanuit mijn bedrijf: toetsbureau opdendrieberg.

 

Link naar mijn gegevens: https://www.linkedin.com/in/allardbijlsma/

instagram.com/abijlsma/

Op Instagram zet ik zowel privé als zakelijk (opdendrieberg) regelmatig een foto. Ik volg er vele tientallen vrienden, familie en bekenden.

 

Adres: https://www.instagram.com/abijlsma/

didactiekenict.blog

Twee keer in de week publiceer ik een weblogartikel over e-learning en digitaal toetsen. Dit blog in de opvolger van HANDS@ICT dat ik al vanuit de jaren '90 vulde. In de tijd dat ik binnen de de afdeling IEC van de NHL/Stenden werkte (1993-1998), verschenen er columns onder de naam 'Man en Muis'.

 

Adres: www.didactiekenict.blog

Andere social media

Ik ben lid van nog vele tientallen andere sites en apps. Enkele die toegang geven tot iets van mijn leven en misschien interessant voor anderen, zijn:

 

Schoolbank | verzameling gegevens en foto's van schoolklassen

Bijgedragen: foto's van basisschool, middelbare school en mijn studie.

Ingang: www.schoolbank.nl

 

TheFork recensies | helaas heb ik hier weinig tijd voor, maar eens in de zoveel tijd schrijf ik recensies voor de restaurant-site van TheFork. Daar heb ik de (hoogste) status bereikt van 'meesterproever'. 

Ingang: www.iens.nl