Social Media | aanwezigheid


twitter.com/allardbijlsma

Ik ben al vanaf 1993 altijd actief geweest op social media. Ik schrijf al een weblog vol sinds 1995. Nadeel is dat mensen dan veel van je weten. Voordeel daarvan is dat iedereen je goed kan vinden en dat je contact houdt met iedereen van de basisschool, middelbare school, opleiding daarna, werk en familie. Voor de links naar sommige van mijn social media, zie hiernaast.

Ik heb een eigen Twitter-account voor privé en meerdere voor zakelijkgebruik, voor het allerlaatste verkorte inside nieuws. Wordt 'follower' en blijf steeds als eerste op de hoogte van mijn laatste nieuws.

Adres binnen Twitter: www.twitter.com/allardbijlsma  


facebook.com/allardbijlsma

Facebook gebruik ik steeds vaker. In het verleden kwam ik enkel mijn oud-leerlingen hier tegen en dat is leuk: horen en zien hoe het hen is vergaan. Ik heb tenslotte 22 jaar lesgegeven. 'Vrienden' maak ik steeds meer en dat gaat steeds vaker om mensen die je al lang niet hebt gezien. Door in Facebook aanwezig te zijn, word je vanzelf benaderd door mensen die je van vroeger kennen. 

Link: http://www.facebook.com/allardbijlsma 

 

Ik beheer ook een aantal groepen binnen Facebook. Zie hieronder.linkedin.com/in/allardbijlsma

In LinkedIN is mijn professionele informatie te vinden en mijn meer dan 2100 (2019) connecties met andere personen, waar ik zakelijk een band mee heb. Ik publiceer er elke week een artikel over de activiteiten vanuit mijn bedrijf: toetsbureau opdendrieberg.

 

Link naar mijn gegevens: https://www.linkedin.com/in/allardbijlsma/ 

 


instagram.com/abijlsma/

Op Instagram zet ik zowel privé als zakelijk (opdendrieberg) regelmatig een foto. Ik volg er vele tientallen vrienden, familie en bekenden.

 

Adres: https://www.instagram.com/abijlsma/