Specifieke onderdelen | GeoWorld


Auto's blijven altijd buiten de ingang. Er kan buiten het terrein geparkeerd worden en je spullen kunnen daarna via elektrische golfkarretjes naar je kampeerplek vervoerd worden. Verkeer van toeleveranciers komt niet op het campingterrein.

De camping is zo ingedeeld, dan kampeerders zo weinig mogelijk te maken krijgen met camper- en autoverkeer. Het middenstuk is vierkant. Aan de randen liggen eerst de camperplekken die aan het water liggen, dan is er een pad en dan komen de camperplekken die aan het activiteitenveld liggen. Nabij de ingang zijn alle algemene voorzieningen, zoals een winkel en de sauna en zwembad. Daar waar campers kunnen rijden, is zoveel mogelijk met bosjes gewerkt, zodat plekken niet grenzen aan de relatief drukken delen.

Naast camperplekken zijn er ook plekken waar je kunt overnachten in natuurhuisjes, boomhutten en watervlotten.

Elk gebied is bereikbaar via een kano. Alle water is daarvoor toegankelijk en met elkaar verbonden. Het water loopt steeds geleidelijk op naar de kanten en is daardoor dier- en kindvriendelijk ingericht. Ook kun je daardoor een kano snel op de kant trekken.

Rondom de camping is het buitenterrein zo ingedeeld, dat elk onderdeel per fiets, per voet en per kano bereikbaar is. In dit buiterrein zijn tientallen grotere voorzieningen zoals een vliegerveld en skelterbaan. Overal zijn kampvuurplaatsen en picknickplekken, zodat je vanaf je kampeerplek eenvoudig binnen de camping kunt gaan picknicken.

Ik heb ook gedacht aan mijn woonhuis. Dat ligt volledig afgeschermd van de camping en wordt deels omgeven door water.

Op elke hoek van 'wegen' zijn bosjes en voorzieningen gesitueerd

Auto's zijn niet toegestaan binnen de camping

Bij de ingang zijn de winkels en ook een speeltuin

Mijn privéterrein is niet vrij toegankelijk